Info Social

EMISIUNE DE MĂRCI POȘTALE ” Simona Halep, Ambasadorul Tenisului Românesc ”  

Un timbru dedicat Simonei Halep va fi introdus în circulație de Ministerul Comunicațiilor, pentru a onora performanțele și victoria sportivei care a cucerit trofeul de la Wimbledon .

Emisiunea de mărci poștale va fi lansată vineri, 26 iulie 2019 și va conține , pe colița nedantelată, semnătura în aur folio a Simonei Halep. 

Sursa : Mediafax

Imaginea articolului Timbru poştal dedicat Simonei Halep: Gestul făcut de Ministerul Comunicaţiilor, după reuşita de la Wimbledon 2019

 

 

MARATONUL OLTENIEI    31 AUGUST -1 SEPTEMBRIE 2019

Imagini pentru maratonul olteniei galerie foto

Maratonul Olteniei este ocazia perfectă de a explora frumoasa regiune deluroasă din vecinătatea orașului Râmnicu Vâlcea și de a lua parte la un eveniment sportiv de Trail Run și MTB Cross Country.

Povestea Ținutului Maratonului a început în anul 2013, reprezentând o inițiativă de responsabilitate socială a Grupului CEZ în România. Proiectul se concentrează pe comunitatea locală unde compania își desfășoară activitatea, dar și pe încurajarea unui stil de viață sănătos.

În fiecare an, suma banilor strânși din taxele de participare este dublată de către CEZ România și donată unor cauze sociale care activează în Oltenia. Încă de la începuturile sale, Maratonul Olteniei a fost dedicat contribuirii la dezvoltarea comunităților locale prin susținerea cauzelor educaționale și de sănătate.

Începând cu anul 2018, suporterii maratonului au putut să aleagă la care cauză socială vor merge contribuțiile lor din taxele de înscriere.

Sursa : www. maratonulolteniei.ro