Hobby, casă și grădină

 

 N-AI TIMP ?  CONSTRUIEȘTE-ȚI  UNUL,  DIN PASIUNILE TALE ! 

Despre pasiuni și hobby-uri care pot umple ziua oricui, chiar și a celor foarte ocupați ! 

 

Bianca Aida Surupăceanu

 

Hârtie, Artă, Artist, Luminos, Closeup, Culoare

 

 

Tot mai des ne plângem despre lipsa timpului. Viața e ca un carusel rapid, în care încercăm să urcăm tot ce e important pentru noi, familie, job, prieteni, responsabilități, planuri, griji, emoții, încercând să nu pierdem nimic. 

Uneori, în graba noastră, uităm ceva. Ne uităm pe noi. 

Uităm ce ne place să facem, ne uităm talentele , abilitățile, dar, cel mai important, e că ne uităm pasiunile pe care cândva ne-am promis că o să le cultivăm, chiar și  doar pentru satisfacția personală, atunci când vom avea...timp. 

Cum timpul nu este o problemă de cantitate, ci una de organizare și eficiență, chiar și în viața unuei persoane ocupate există mici ferestre care pot fi identificate, puse pe lista de priorități și deschise apoi spre interiorul sufletului, adică spre acel loc al nostru care are nevoie mereu de bucurie, relaxare, culori, satisfație și recunoaștere. 

Ce ne place să facem ? Lista fiecăruia e una care vine din copilărie, dar mereu poate fi completată cu idei . 

Ce ne pricepem să facem ? La fel, fiecare avem o listă, dar și dorințe de încerca lucruri noi și interesante. 

Pictură, caligrafie, sport, pescuit, bricolaj, grădinărit, scris, gătit, citit, fotografie, plimbări pe munte, tricotat, și lista poate continua cu multe alte activități, majoritatea făcând parte din plăcerile individuale ale cuiva care le amână pentru zilele mai ...libere. 

Dar zilele nu se eliberează singure. Cei care trebuie să le dea un plus de libertate, suntem tot noi, dacă ne întoarcem un pic spre noi înșine și spre pasiunile noastre, care ne fac să fim mai împliniți, mai relaxați și mai plini de energie. 

Așa că, aici o să avem un loc în care să ne întâlnim cu pasiunile noastre, un loc pentru idei, pentru împărtășit noutăți, pentru inventivitate, creativitate și , mai ales, pentru umplut cu bucurie și culoare mici ferestre de timp eliberat.