Despre noi

 

Lumea este în pragul unei mari schimbări. În astfel de momente, extremele par inevitabile, viziunile negative, dramatice, capătă forță, în timp ce reacția pozitivă echilibrează jocul.  Atunci,  poziția pe care TU o alegi devine o prioritate.

O voce nu înseamnă un cor, dar pentru ca un cor să existe, e nevoie de fiecare voce. Noi alegem, aici și acum, POZITIVUL, NORMALITATEA, ÎNCREDEREA în potențialul uman de a construi, nu de a distruge, OPTIMISMUL care vede OPORTUNITĂȚILE în orice dificultate, VALORILE fundamentale pe care ne putem sprijini ca oameni, ca națiune, ca umanitate.

Bun venit pe site-ul nostru !

Ne dorim să găsim împreună răspunsuri, dar, mai mult de atât, ne dorim să nu rămânem niciodată fără întrebări !

Vrem să vă împărtășim povestea noastră.

Suntem doi oameni tineri, care cred în familie și în ideea că lumea poate să devină un loc mai bun, dacă fiecare om face efortul de a fi el însuși mai bun .

Credem în viitor și ne dorim să fim părtași la construirea lui, nu spectatori .

Am ales să fim liberi , întreprinzători, să ne decidem singuri viața.

Ne-am născut în România, aici ne-am întemeiat familia, aici ni s-au născut cei trei copii și aici ne dorim ca noi și ei să fim mereu ACASĂ.

Vrem să împărtășim cu alți oameni ideile, preocupările, experiențele noastre, pentru că avem convingerea că doar comunicarea pozitivă în comunitate ne poate face pe toți mai informați  și mai uniți, deci mai puternici.

Cine suntem noi ?


AIDA BIANCA SURUPĂCEANU

M-am născut în Târgu-Jiu

Aici mi-am întemeiat familia și aici trăiesc,  împreună cu soțul meu și cu cei trei copii ai noștri.

Am studiat  la Colegiul Național ” Tudor Vladimirescu” Târgu-Jiu

Sunt licențiată în filologie, in domeniul Limbă si literatură, absolvind Facultatea de Litere a Universității din Craiova, specializarea Română-Engleză.

Am absolvit un Master la Universitatea din Craiova, Facultatea de Litere, specializarea Limba engleză, studii teoretice si aplicate. Limbă de predare: Engleză

În iulie 2019 am obținut titlul de Doctor la Universitatea din Craiova  , tema doctoratului meu fiind: James Frazer, opera antropologică si conexiunile ei cu cultura română

Conferințe - Universitatea din Craiova , Creanga de aur - între rigoarea antropologică și fantezia mitologică

Mi-am început cariera profesională ca profesor Limba engleză la Școala Sanitară Postcliceală Omenia în 2015-2016

Am continuat, tot ca profesor Limba engleză, în 2016-2017, la Școala Sanitară Postliceală Carol Davila Târgu-Jiu

Din anul 2016  sunt Administrator & Director General Adj. la compania ENERO FURNIZARE S.R.L.

Din anul 2017 sunt Asistent Universitar la Universitatea Titu Maiorescu, filiala Târgu-Jiu

 

MUGUREL SURUPĂCEANU

M-am născut și trăiesc în Târgu Jiu, județul Gorj .

Am învățat la Liceul Economic Târgu Jiu. 

Mi-am făcut studiile universitare la Universitatea din Craiova – Facultatea de Științe Economice și la Universitatea de Vest Timișoara – Facultatea de Matematică.

Am studiat , de asemenea,  la Institutul Național de Administrație din București, iar la Universitatea din Craiova am obținut titlul de Doctor în Economie Generală.

Parcursul meu profesional m-a condus prin experiențe diferite, din care mereu am avut ceva de învățat.

Sunt director general și proprietar al companiei HUMINTRADE S.R.L., începând din martie 2019 și director general al companiei QIA ENERGY S.R.L., din noiembrie 2012.

În perioada 2008-2012 am fost deputat în Parlamentul României

În perioada 2005-2008 am fost director general al companiei TUTTO MOBILI, fiind importator exclusiv și distribuitor de mobilier Tutto Mobili în România.

În perioada 2004-2005 am fost Prefectul județului Gorj

 

Am fost mereu interesat de dezvoltarea mea profesională și personală , iar acest obiectiv major al meu s-a concretizat prin publicarea următoarelor lucrări :

 • Elemente definitorii şi clasificarea politicilor de atragere a investiţiilor străine directe. Strategia României, Economia contemporană a României. Analize. Cercetări. Studii (5), Ed. Universitaria, Craiova, 2008

dată publicaţie 2008 Mugurel Surupaceanu

 • Factori de influenţă ai fluxului de investiţii străine directe, Economia contemporană a României. Analize. Cercetări. Studii (4), Ed. Universitaria, Craiova, 2008

dată publicaţie 2008  Mugurel Surupaceanu

 • Investiţiile străine directe în România: cadrul legislativ şi evoluţii, Economia contemporană a României. Analize. Cercetări. Studii (6), Ed. Universitaria, Craiova, 2008

dată publicaţie 2008  Mugurel Surupaceanu

 • Management , 178 pag , Editura Universitaria Craiova, 2007

dată publicaţie 2007  Mugurel Surupaceanu, Claudia Milea

 • Criterii de aderare a României la Uniunea Europeană, strategii şi mecanisme de negociere, publicat în lucrările Conferinţei internaţionale “La un pas de integrare: oportunităţi şi ameninţări”, vol 1, Craiova, 2006

dată publicaţie 2006 Mugurel Surupaceanu

 • Direct foreign investments in Romania, published in "Competitiveness and Stability in the Knowledge Based Economy", Universitaria Publishing House, Craiova, 2006.

dată publicaţie 2006  Mugurel Surupaceanu

 • Gestiunea riscului de trezorerie – riscul ratei, lucrare prezentata la a XIX-a Sesiune de comunicări ştiinţifice cu participare internaţională “Nav·Mar·Edu 2005”, Constanţa, 2005

dată publicaţie 2006  Mugurel Surupaceanu

 • Implementarea strategiei de aderare a României la Uniunea Europeană, publicat în lucrările Conferinţei internaţionale “La un pas de integrare: oportunităţi şi ameninţări”, vol 1, Craiova, 2006

dată publicaţie 2006  Mugurel Surupaceanu

 • The Direct Foreign Investments Phenomenon in Romania, Proceedings of the 3rd International Scientific Conference ECO/TREND, “Economics and Globalisation", 2006

dată publicaţie 2006  Mugurel Surupaceanu

 • Banca de date, o ancoră pentru cyber-marketing, Revista de Economie, Studii, cercetări, analize şi sinteze, nr. 1/2005

dată publicaţie 2005  Mugurel Surupaceanu

 • Conducerea si organizarea mediului de afaceri, 464 pag., Editura Academica Brancusi Tg Jiu, 2005

dată publicaţie 2005  Mugurel Surupaceanu, George Niculescu, Irina Rabontu

 • Pieţele financiare, Revista de Economie, Studii, cercetări, analize şi sinteze, nr. 1/2005

dată publicaţie 2005   Mugurel Surupaceanu

 

Aceștia suntem noi, ca evoluție personală, dar cea mai mare realizare a noastră este familia pe care am întemeiat-o împreună și cei trei copii ai noștri.

Ideea de a lansa un site de familie a venit tocmai în momentele în care familia, ca entitate fundamentală a societății, este pusă de către mulți oameni, în special tineri , la îndoială, în rostul și rolul ei .

Împărtășim cu dumneavoastră, vizitatorii site-ului nostru, viața noastră, credințele noastre, îngrijorările, întrebările, experiențele , observațiile și aspirațiile pe care le avem.

Vă invităm să fiți parte din proiectul nostru de comunicare al cărui scop este acela de a crea o conexiune între noi toți, pentru că doar împreună putem să sperăm într-o lume mai frumoasă, în care să trăim și în care să ne creștem în siguranță copiii.

 

 

Aida Bianca și Mugurel Surupăceanu